My NTS
Live now

Discostan w/ Vullnet Voca - Kosovo New Wave

Los Angeles, 26.07.23

Past, present and future soundtracks from Beirut to Bangkok via Bombay.

Tracklist

 • 0:00:08
  Grupi Menkis
  Ditet Tona
 • 0:04:10
  Violeta Rexhepagiqi
  Zana E Maleve
 • 0:06:04
  Gjurmet 
  Të Shtrirë Mbi Kanape
 • Telex
  Fqinja E Shokut Tim
 • Iliriana Riza 
  Dua Të Shkoj - Želim Otići
 • Armend Rexhepagiqi & Aida Baraku
  Treni Vonohet
 • Ilirët 
  Në Mënyrën Tënde Jeto
 • Netet E Bardha
  Edhe Pa Ty
 • Telex & Liliana Cavolli
  Ne Emer Te Dashurise
 • Babilon 
  Babilon (Shut Up)
 • Tempujt E Heshtjes
  Tempujt E Heshtjes
 • Seleksioni 039 
  Nuk I Dua Retë
 • Lindja 
  Fati
 • Iliriana Riza 
  Më Kujtohet - Sećam Se
 • Violeta Rexhepagiqi
  Nuk Te Harroj
 • Gjurmet
  Bijte E Shekullit Te Ri
 • Grupi Arka
  Ti Lule
 • Endrrat Moderne
  Pse Te Dua
 • Iliriana Riza 
  Valla Bravo inst. - Vala Bravo inst.
 • Vizionet E Thyera
  Ne Mes Endrres Dhe Te Vertetes
 • Violeta Rexhepagiqi & Milica Milisavljević Dugalić
  Nora
 • Telex
  Zemra Zemren Kur E Takon